Zovem se Crvena

MOJI LINKOVICrvenih:62388

"I'm not crazy. My mother had me tested."

Posts

25.03.2018.

O ljubljenju

2016 godine nekako u proljeće pridružila se ja onoj badoo mreži, čisto iz dosade. I naravno, tamo će ti se slabo ko normalan javiti. Ali eto javi se meni jedan momak, skontam ja da već znam za njega jer je bio poznanik od moje jedne prijateljice i da mi je ona pričala o njemu. I počeli se mi tako dopisivati, ali zbog daljine nismo se mogli vidjeti. On je bio u Sarajevu, ja naravno u Brčkom.
Dopisivali smo se mi svakodnevno, sladak je bio što jest jest. I tako ja išla u Sarajevo, imala njemački ispit i odlučimo mi da se nađemo i odemo na kafu. Tokom dopisivanja, kaže on meni kako će me poljubiti čim se uživo vidimo. Ja sam iskreno mislila da se šali. Ali ne.
Ja sam njega čekala i vidjela sam kada je dolazio prema meni. Nasmijem se ja i lik ni ćao ni zdravo ni selam ni pomoz Bog nego me stvarno uhvati za lice i poljubi. Malo sam se iskreno pogubila ali jbg, dobro se ljubio.

E sad. Ispričam ja tada prijateljici sa kojom se u to vrijeme svakodnevno družila. I ona mene poče osuđivati kako mogu poljubiti momka sa kojim nisam u vezi. Prvo, on je poljubio mene. Drugo, jbg što ne bih. To je samo poljubac. Nisam spavala sa njim.
A nije mi bio ni prvi ni posljednji kojeg sam poljubila a da nismo u vezi. Ja sam tog stava da ako izađem sa momkom i između nas ima hemije, i npr kao u tom slučaju koji sam imala, nismo mogli biti skupa, a iskreno u tom periodu nisam ni željela vezu gdje god da je bio, poljubac mi je sasvim ok.
E sad. Izlaziti sa nekim "prijateljski" i da padne koji poljubac i to mi je ok. Jer ako ne želiš vezu, a poljubiš tu osobu, ne moram se odmah vezati za njeg. Samo je bitno to odmah na početku rasčistiti. 

Koje je vaše mišljenje o ljubljenju djevojke/momka sa kojom niste u vezi?