beats by dre cheap

Muškarci i ženske suze

Zvoni meni danas telefon, pogledam, kad prijateljica. Javljam se i prvo što čujem su jecaji. Pokušavam da razaznam šta pokušava da kaže, ali je to jako teško išlo. Napokon je došla malo sebi i kroz smanjene jecaje je prozborila:

- Imam problema.. u porodici.. ne znam kako da se ponašam i šta da radim. Izvini što te zovem i što ti plačem na telefon, ali nisam znala kome drugo da se obratim.

- Šta se desilo? Pričaj.

I počela je. Pričala je skoro 45 min. Nisam baš dobra u tješenju ljudi, ali sam je uspjela nekim čudom smiriti. Kada je prestala plakati, rekla je:
- Sada idem kod njega. Da vidim šta će i on reći. Rekao mi je da se vratim kad prestanem plakati.

- Ček, A. Momak ti je rekao da se vratiš kad prestaneš plakat?

- Jeste. Bila sam kod njega i počela plakati. Onda je on rekao kako ne voli kad žensko plače i da ne zna šta da radi tada. I da odem se smiriti i tek onda ćemo pričati. A i ja, luda, znam da to ne voli i opet. Uglavnom, odoh se sad s njim naći.

I prekine. Ja onako tupo gledam u onaj telefon. On ne voli kad ona plače? Okej, ali bukvalno ju je otjerao da se sama smiri i onda da mu se vrati.
Zar je nije mogao zagrliti i pustiti je da se isplače. Jbt pa porodica joj je u pitanju.
Moj ovaj bivši, mislim imao je mana, nije da nije. Ali brate koliko sam puta oplakala njemu u zagrljaju. Nikad mi nije rekao da se odem smiriti i da se vratim. Zagrlio bi me i pustio me da mu slinim po majici. Na kraju bi mi rekao kroz osmijeh da sam ko loptica natečena od suza. I kada bih ja počela da se žalim kako mi je maskara otišla, samo bi rekao:"Ma de ostavi sad maskaru. I ne treba ti."

Zovem se Crvena
http://zovemsecrvena.blogger.ba
08/07/2017 19:05